Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Hou je van diversiteit en afwisseling in je werk? Klantcontact vind je leuk? Welke werkzaamheden vallen onder deze functie?

Het verwerken van orders is een belangrijke kerntaak, evenals het beheren van het aanbod in diverse systemen. Klantcontact per mail en telefoon vallen daar ook onder deze werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers bij diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld het klaarmaken van offertes. Onze afzetkanalen, maar ook onze klanten zijn heel divers, van heel Europa tot Canada. Van de bloemist op de hoek van de straat, tot tuincentra en grote (discount)supermarktketens. Dat in combinatie met een heel divers assortiment, kunnen we wel stellen dat bij ons geen dag hetzelfde is! Als daarvoor ambitie is, kun je doorgroeien naar junior accountmanager en later naar accountmanager.

Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen als daar interesse voor is. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Vreugdenhil Bulbs & Plants staan we voor een open en informele werksfeer, waar we naast het werk, ook leuke activiteiten met elkaar organiseren! Zo doen we naast onze maandelijkse borrel, bijvoorbeeld ook mee aan een voetbal bedrijventoernooi en hebben we een jaarlijks personeelsuitje met het hele team.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je motivatie op onze mail verschijnen; vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil