Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Voor jou is geen dag hetzelfde, elke werkdag blijft de telefoon rinkelen met klanten en stroomt de mailbox vol. Je pakt dit met beide handen aan en voert de dagelijkse orders die in ons ordersysteem SDF. Er heerst een gezellige bedrijvigheid, met een piekperiode in het najaar. We hebben een jaarrond assortiment in bollen en potplanten, waardoor er veel variatie is in je werk. Je gaat aan de slag in het verkoopteam met 6 collega’s, waar je hebt ook contact met andere teams. Je zorgt ervoor dat de fustadministratie op orde is en dat de aanbodsbanken (Floriday/Florachange) up-to-date zijn met onze voorraad aan producten. Om dit te stroomlijnen ben je verantwoordelijk voor het artikelbeheer en ondersteunen je de accountmanagers in het verkoopteam waar nodig.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, communicatief vaardige teamspeler, met minimaal MBO+ niveau om onze accountmanagers te ondersteunen. We zoeken iemand die stressbestendig is, flexibel is en nauwkeurig te werk gaat. Je zet de klant op de eerste plaats en je staat te popelen om elke dag de mooiste producten aan ze te verkopen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al ervaring heeft in de sierteelt en werken met SDF. En goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris (conform de cao Glastuinbouw en op basis van jouw opleidingen en werkervaring) vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!