Vacature: Allround technisch medewerker (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

We zoeken een allround technisch medewerker, die alle onderhoudswerkzaamheden kan coördineren en gedeeltelijk zelf kan uitvoeren. Je werkdag is bij ons nooit hetzelfde. Ad hoc onderhoud komt voor bij storingen aan o.a. machines en logistieke systemen. Preventief onderhoud aan machines, opstanden, gebouwen en gereedschap, volgens het onderhoudsplan, behoort ook tot je werkzaamheden.

Je helpt en denkt mee bij verdere mechanisering en automatisering van het bedrijf. Je hebt contact met externe bedrijven en werkt samen met de teeltmannen om watergift en klimaatomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken. Het keuren van eigen elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen behoort ook tot je werkzaamheden. Je bent – als het nodig is – beschikbaar voor de storingsdienst. Je bent iemand die zijn hoofd koel kan houden, stressbestendig is en leiding kan geven bij onderhoudswerkzaamheden.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste, communicatief vaardige teamspeler met minimaal MBO3 niveau. Je kunt nauwkeurig werken en bent resultaat- en oplossingsgericht met een breed technisch inzicht. Je hebt kennis van technische installaties. Je bent bereid om de storingsdienst te assisteren in van te voren afgesproken weekenden. Je bent in het bezit van een VOL-VCA certificaat of bereid deze te halen. We zoeken iemand die mee kan denken bij verdere ontwikkelingen binnen automatisering en mechanisering.

Wat bieden wij?

Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werk ervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!