Vacature: Assistent teamleider (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Op onze locatie in Naaldwijk kweken we diverse soorten potplanten. Deze worden daar opgepot, uitgezet en geraapt voor orders. Je begeleidt een klein team medewerkers tijdens deze werkzaamheden en werkt geregeld zelf mee. Je helpt vrachtwagens laden en lossen. Je assisteert bij watergift en teeltwerkzaamheden in samenwerking met de teeltman. Bij ziekte en vakanties vervang je de teeltman. Op termijn zullen we ook orders zelf gaan klaarmaken op deze locatie, ook die zal je gaan begeleiden en voorbereiden. Je voert kwaliteitscontroles uit en hebt contact met de hoofdvestiging over voorraad van de verkoopbare planten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste duizendpoot die bereid is alle werkzaamheden aan te pakken, samen met de teamleider van de locatie. Wij zoeken iemand die de Nederlandse taal goed beheerst, stressbestendig is en resultaatgericht kan denken. Je bent flexibel, kan in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Soms werken we ook op zaterdagen in de piekperiodes. Schoolverlaters zonder ervaring kunnen ook solliciteren op deze functie.

Wat bieden wij?

Een informele werksfeer in een klein team. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen als daar interesse voor is. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil

We spreken je graag snel!