Vacature: Bedrijfskundige en business developer

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Omdat wij gestaag doorgroeien, zijn we nu op zoek naar versterking binnen de organisatie.

Wat ga jij doen?

Je ondersteunt de directie op het gebied van allerlei projecten die invloed hebben op de interne organisatie, teelt en rendement. Je bewaakt de lange termijn doelstellingen, begeleid het MT, bent de stok achter de deur van allerlei actiepunten en helpt teams om de doelstellingen te bereiken.

Begeleiden van Lean trajecten en projecten zoals peatfree telen, het komen tot een gewasbeschermingsvrije teelt en het maken van een footprint berekening.

Opzetten van een project om te komen tot vernieuwing van het assortiment. Systeem opzetten om rendement van retail orders of bepaalde teelten te kunnen berekenen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een afgeronde hbo-opleiding op agrarisch gebied, bedrijfskundig en-of economisch. Iemand die procesmatig sterk staat, makkelijk communiceert en mensen voor je weet te winnen. Je bent procesmatig sterk, nieuwsgierig en goed in het signaleren van verbeterkansen. Je hebt leidinggevende kwaliteiten en kan goed samenwerken. Je hebt kennis van de tuinbouwsector en hebt minimaal enkele jaren relevante praktijkervaring.

Wat bieden wij?

Een informele  werksfeer. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen als daar interesse voor is. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan, dan zien we graag je sollicitatie met CV verschijnen op onze mail; vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!