Vacature: Chauffeur binnenland (parttime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Als chauffeur ben je ons visitekaartje! Je werkt samen met de transport coördinator en 5 andere chauffeurs in het logistieke team. Jullie zijn verantwoordelijk voor de aanvoer van onze producten bij klanten in de regio’s Westland, Aalsmeer, Bleiswijk en Rijnsburg. Daarnaast is het transport tussen de verschillende vestigingen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Wij hebben op dit moment 3 combinaties en 2 bakwagens rijden, en zoeken een vaste chauffeur voor de woensdagen, donderdag, vrijdagen en zaterdagochtenden in overleg. Daarnaast is de mogelijkheid er tot regelmatig invallen op de maandagen en dinsdagen.

Wat bieden wij?

Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen , ook code 95 behoort bij ons tot de mogelijkheden. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan, dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen op onze mail; vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil

We spreken je graag snel!