Vacature: Chauffeur binnenland

Als chauffeur ben je ons visitekaartje! Ben jij die klantvriendelijke chauffeur die het heerlijk vind om al onze potplanten op tijd bij de klant te krijgen, maar ook ’s avonds op tijd thuis wilt zijn? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Je wordt onderdeel van ons transport team, bestaande uit een transportplanner en 4 chauffeurs. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de aanvoer van onze producten bij klanten, in de regio’s Westland, Aalsmeer, Bleiswijk en Rijnsburg. Daarnaast is het transport tussen de verschillende vestigingen (’s-Gravenzande, Monster en Naaldwijk) een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Wij hebben op dit moment 3 trailers en 2 bakwagens rijden en zoeken een fulltime chauffeur. Je werkt bij ons tussen ongeveer 7 en 17.00 uur. Soms begin je ’s ochtends wat later, een andere keer ben je weer wat vroeger of een enkele keer later klaar. Zaterdag ochtenden rijd je ongeveer 1 x per 3-4 weken.

Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen, waaronder code 95, behoort bij ons tot de mogelijkheden. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Vreugdenhil Bulbs & Plants staat voor een open en informele werksfeer, waar we naast het werk, ook leuke activiteiten met elkaar organiseren. Naast  onze maandelijkse borrel, doen we bijvoorbeeld ook mee aan een voetbal bedrijventoernooi en hebben we een jaarlijkse activiteit met het hele team.

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan, dan zien we graag je motivatie op onze mail verschijnen; vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil