Vacature: Controller

Wij zijn op zoek naar een controller ter uitbreiding van ons team. Fulltime, 38-42 uur.

De werkzaamheden zijn heel divers, we zullen er een aantal uitlichten en bespreken de invulling van jouw functie graag verder in een eerste kennismakingsgesprek.

De liquiditeitsbegroting maken i.s.m. directie. De begroting vergelijken met de realisatie per maand. Voor onze termijnorders kostprijsberekeningen maken en de bijbehorende nacalculatie doen. Teelten doorberekenen en ook hier weer een nacalculatie doen na afloop van een teelt. Daarnaast behoren factuur controle, Blue10 bijwerken en het klaarzetten van facturen voor betaling ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast een stuk directieondersteuning bij diverse projecten.

Nieuwsgierig naar wat er verder nog tot je taken gaat behoren? Neem dan vooral contact op!

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met diverse partners. We staan voor een open en informele werksfeer, waar we naast het werk ,ook leuke activiteiten met elkaar organiseren. (naast  1 x per maand een borrel, doen we ook mee aan een voetbal bedrijventoernooi en hebben we een jaarlijkse activiteit met het team).

Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Solliciteren?
Zie jij jezelf al op deze dynamische plek in ons bedrijf? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen op onze mail; vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil