Vacature: Junior accountmanager (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Voor jou is geen dag hetzelfde, in deze veelzijdige functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van contacten met bestaande en nieuwe klanten. Je verwerkt de dagelijks binnenkomende orders via mail en telefoon. Je houdt het aanbod bij in o.a. Floriday. Je werkt aan accountplannen en staat op beurzen. Er heerst een gezellige bedrijvigheid, met een piekperiode in het najaar. Wij hebben een divers jaarrond assortiment, met verschillende seizoenen die elkaar overlappen. Je werkplek is op de verkoopafdeling in een team met 6 medewerkers, maar je hebt ook contact met andere teams binnen ons bedrijf.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, communicatief vaardige teamspeler:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Stressbestendig en flexibel zijn
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Ervaring in de sierteelt is een must en ervaring met SDF is een pre
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Proactief
  • Fulltime beschikbaar; 40-42 uur

Wat bieden wij?

Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris (conform de cao Glastuinbouw en op basis van jouw opleidingen en werkervaring) vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!