Vacature: Teamleider productie (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Omdat wij gestaag doorgroeien, zijn we nu op zoek naar versterking binnen de organisatie.

Wat ga jij doen?

Je geeft leiding aan een groep medewerkers, wisselend van 12 tot 50 personen. Je zorgt voor de voorbereidingen van grote orders en je zorgt ervoor dat de orders op de juiste manier en volgorde gemaakt worden. Je werkt nauw samen met de teamleiders van de andere afdelingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO opleiding. Ervaring in de sierteelt vinden we fijn, maar is geen must. Stressbestendig zijn en nauwkeurig werken staan op je lijstje met goede eigenschappen. We zoeken fulltime versterking van iemand met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Een informele  werksfeer. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen als daar interesse voor is. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!