Vacature: Teamleider productie in ‘s-Gravenzande/Monster

Je geeft leiding aan een groep medewerkers, wisselend van 12 tot 50 personen. Je zorgt voor de voorbereidingen van retail orders en je zorgt ervoor dat de orders op de juiste manier en volgorde gemaakt worden. Je werkt zelf ook altijd mee en springt op alle plekken bij waar nodig. Je houdt een registratie bij van de gemaakte orders. Je werkt nauw samen met de andere teamleiders op die locatie en o.a. de afdeling verkoop en inkoop. Ervaring in de sierteelt is voor ons een must, evenals de Nederlandse en Engelse taal machtig zijn.

Vreugdenhil Bulbs & Plants staat voor een open en informele werksfeer, waar we naast het werk, ook leuke activiteiten met elkaar organiseren. Naast  onze maandelijkse borrel, doen we bijvoorbeeld ook mee aan een voetbal bedrijventoernooi en hebben we een jaarlijkse activiteit met het hele team.

Vanwege de informele sfeer werken wij niet met allerlei functienamen, maar hebben binnen het bedrijf naast het Management Team op diverse afdelingen teamleiders lopen. Teamleiders werken bij ons ook altijd mee, net als wij zelf.

Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen als daar interesse voor is. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan, dan zien we graag je motivatie verschijnen op onze mail; vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil