Vacature: Teamleider (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Op onze locatie in Monster telen wij diverse soorten potplanten en maken wij de grote retail (supermarkt) orders klaar. Je geeft leiding aan een team medewerkers en werkt daarnaast geregeld zelf mee. Je zorgt ervoor dat de oppotplanning elke week opgevolgd wordt, je draagt zorg voor de kas werkzaamheden (planten laten rapen, uitzetten en de routes van de lopende banden goed laten lopen binnen de kas). Je geeft leiding aan de medewerkers in de broei afdeling en je voert kwaliteitscontroles uit.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste duizendpoot die bereid is alle werkzaamheden aan te pakken, samen met de andere teamleider van de locatie. Wij zoeken iemand die de Nederlandse taal goed beheerst, die stressbestendig is en resultaatgericht kan denken. Je bent flexibel, kan in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Soms werken we ook op zaterdagen in de piekperiodes.

Wat bieden wij?

Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werk ervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!