10 Jaar No Water Flowers®

Wie kent deze prachtige wax Amaryllis bollen nou niet? Het begon 10 jaar geleden met een idee en inmiddels is de No Water Flowers® niet meer weg te denken uit de winkelschappen. Richard Grootscholten, eigenaar van bedrijf Greencre8 uit Honselersdijk, is de bedenker van dit unieke idee en heeft samen met Vreugdenhil Bulbs & Plants uit ‘s-Gravenzande langdurig getest om tot de beste kwaliteit te komen. Het was een ingewikkelde en lange zoektocht maar het heeft ervoor gezorgd dat wij garanderen dat onze No Water Flowers® altijd groeien en bloeien zonder water bij de consument thuis. Een magische beleving met meer dan 10 jaar ervaring, is ter ere van het jubileum vastgelegd in onderstaande video.

Video ter ere van het jubileum, Click here for English subtitles

Pionieren in een nieuw segment

Als pionier van dit vooruitstrevende concept zijn wij in 2015 beloond met een Glazen Tulp award. Iets waar wij trots op zijn en altijd zullen koesteren. Want we blijven pionieren naar nieuwe vormen, uitvoeringen en toepassingen. De passie en creativiteit zit in ons DNA en heeft in de afgelopen 10 jaar veel verrassende varianten van de No Water Flowers® opgeleverd. Denk hierbij aan de Fashionz collectie, een door ons bedacht en geregistreerd ontwerp van de bollen met een truitje. Bekijk een overzicht van onze innovaties op onderstaande tijdlijn of bekijk ons complete assortiment in de catalogus.

Meer over het merk No Water Flower is te vinden op: vreugdenhilbp.com/no-water-flowers-wax-amaryllis/  of op nowaterflowers.com. Informatie en beschikbaarheid: sales@vreugdenhilbp.com