No Water Flowers® wax Amaryllis

No Water Flowers® zijn handgemaakte wax Amaryllis bollen, de speciaal geselecteerde Amaryllis bollen hebben geen water nodig om te groeien. Deze Amaryllis bollen hebben genoeg energie in zich om te kunnen groeien en bloeien. Zo kunt u zonder zorgen genieten van prachtige Amaryllis. In samenwerking met Greencre8 hebben wij in 2012 deze speciale wax Amaryllis bollen ontwikkeld en op de markt gebracht.

Een echte blikvanger

Er zijn diverse varianten leverbaar en jaarlijks komen er meer bij! Dankzij de diverse kleuren wax passen deze in ieder interieur. Alle varianten groeien 3 tot 6 weken. Dankzij het unieke steuntje kan de wax Amaryllis bol overal geplaatst worden en staat deze altijd stabiel. De No Water Flowers® zijn leuk om te geven en fijn om te hebben! Meer over de No Water Flowers® en inspiratie kunt u vinden op de No Water Flowers website, Instagram en Facebookpagina van deze bijzondere Amaryllis bollen. Naast deze kanalen staat er ook een recente No Water Flowers® Amaryllis catalogus op onze website.

No Water Flowers® since 2012

De No Water Flowers zijn al meer dan 10 jaar een begrip!

Het originele verhaal

Het verhaal achter de originele wax Amaryllis; de No Water Flowers!

Echt geen water geven? Rob Verlinden legt uit

Ondanks dat de naam bijna voor zicht spreekt, zijn er toch vaak vragen over de No Water Flowers®. Rob Verlinden van het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing kwam bij ons langs en behandelde een aantal vragen van zijn kijkers. Hier verteld hij onder meer over het ontstaan van de amaryllis bollen en laat hij enkele wax varianten zien. Bekijk hieronder de video en kom meer te weten over onze bijzondere wax Amaryllis bollen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

De No Water Flowers® wax Amaryllis op TV!

De Grote Tuinverbouwing 2020

Hieronder een compilatie van de diverse fragmenten met daarin onze No Water Flowers die eind 2020 te zien waren op SBS6 bij De Grote Tuinverbouwing.

De Grote Tuinverbouwing 2019

Een compilatie van de diverse fragmenten met daarin onze No Water Flowers die eind 2019 te zien waren op SBS6 bij De Grote Tuinverbouwing.

De Grote Tuinverbouwing 2018-2019

Een compilatie van alle fragmenten met onze wax Amaryllis die eind 2018 en begin 2019 op SBS6 te zien waren bij De Grote Tuinverbouwing.

De Grote Tuinverbouwing 2017

Een compilatie van alle fragmenten met daarin de No Water Flowers® Amaryllis. Deze waren in 2017 te zien bij Rob’s Grote Tuinverbouwing op SBS6.

Geïnteresseerd in de No Water Flowers? Neem contact met ons op!