Proud member of Decorum

Vreugdenhil Bulbs & Plants is al sinds 2007 trots lid van Decorum. Onder het kwaliteitsmerk Decorum bieden wij planten aan die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en bieden wij tevens exclusieve artikelen aan. Decorum is in 1999 opgericht en bundelt de krachten van ruim zestig planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen en kwaliteit. Samen met de andere Decorum kwekers benaderen wij de markt onder één merk.

Decorum producten

Decorum is eenvoudig te herkennen aan de groene uitstraling ‘FEEL the quality’ en de bijbehorende modern vormgegeven etiketten en verpakkingen. Ook de diverse thema’s als ‘COZY’, ‘TENDER’ en ‘YELLOW’ zijn echte blikvangers. Alle Decorum producten van de diverse kwekers zijn voor exporteurs en groothandelaren verzameld binnen de Decorum webshop. Voor de consumenten zijn de Decorum producten te verkrijgen bij de betere bloemist en tuincentra.

Behind The Scenes!

In de Decorum ‘Behind The Scenes’ video nemen we een kijkje in onze kwekerij. Hier verteld Jochem (kweker en eigenaar Vreugdenhil Bulbs & Plants), meer over ons merk African Breeze en komen onze diverse producten voorbij!

Geïnteresseerd in ons Decorum aanbod? Neem contact met ons op!