Vacature: Operationeel directeur

Zoek je een baan waar geen dag hetzelfde is? Ben je een verbindende en mensgerichte leider die strategie en doelen vertaalt naar acties en resultaten op de werkvloer? Als je ook nog ervaring hebt in de sierteeltsector, dan hebben wij de perfecte rol voor jou! Wij zijn Vreugdenhil Bulbs & Plants en  op zoek naar een Operationeel Directeur om ons bedrijf naar de volgende fase te brengen.

Standplaats: ’s-Gravenzande
Aantal uren: 40 -42 uur
Opleidingsniveau: HBO

Als Operationeel Directeur ben je de drijvende kracht achter onze dagelijkse operatie. Jouw verantwoordelijkheid: meer dan 130 mensen die dagelijks onze klanten blij maken met bollen en potplanten, geteeld en verwerkt op 125.000 m2 glas verdeeld over 3 locaties in het Westland. Gelukkig sta je er niet alleen voor want je werkt intensief samen met de 2 directieleden, eigenaren  Jochem en Marjolijn Vreugdenhil. Jouw rol is belangrijk voor het verbeteren van onze processen, het aansturen van ons team en het behalen van onze groeiambities.

Bij Vreugdenhil Bulbs & Plants zijn we trots op ons diverse klantenbestand en ons uitgebreide assortiment aan bollen en potplanten. Onze afzetkanalen strekken zich uit van Europa tot Canada en onze klanten variëren van kleine bloemisten tot grote supermarktketens. In dit familiebedrijf, waar Jochem derde generatie is, zijn we groot geworden in Amaryllis en onze Waxz bollen.

Wij zoeken iemand die:

  • Uitstekende organisatorische vaardigheden met een focus op efficiëntie en optimalisatie;
  • Een sterke leider die tussen de mensen staat en medewerkers laat floreren;
  • Met sterke communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • HBO-werk- en denkniveau met een achtergrond in bedrijfskunde of economie;
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de sierteeltsector of een vergelijkbare branche.

Wat wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving met volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Een functie met ruimte voor eigen inbreng, we zijn benieuwd naar jouw plannen;
  • Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een open, informele bedrijfscultuur.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? En wil je deel uitmaken van ons gedreven team bij Vreugdenhil Bulbs & Plants? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek door te mailen naar vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en meer te vertellen over deze functie!