Vacature: Accountmanager verkoop

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Omdat wij gestaag doorgroeien, zijn we nu op zoek naar versterking binnen de organisatie.

Wat ga jij doen?

Voor jou is geen dag hetzelfde. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden én uitbreiden van contacten met bestaande en nieuwe klanten. Je verwerkt de binnenkomende orders via mail en telefoon. Je werkt aan accountplannen en staat op beurzen. Er heerst een gezellige bedrijvigheid, met een piekperiode in het najaar. Wij hebben een divers jaarrond assortiment. Je werkt op de verkoopafdeling in een team met 6 medewerkers, maar je hebt ook contact met andere teams.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO+/HBO opleiding. Iemand met een paar jaar commerciële ervaring in de sierteelt, en als je ervaring hebt met retail orders zit je bij ons helemaal aan het juiste adres. We zoeken fulltime versterking van iemand met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Een informele  werksfeer. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen als daar interesse voor is. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!