Vacature: Technisch medewerker

Standplaats: ’s-Gravenzande
Aantal uren: 36 -42 uur
Opleidingsniveau: MBO

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gevestigd in ’s-Gravenzande. We zijn gespecialiseerd in het kweken en leveren van hoogwaardige potplanten met een breed scala aan producten. Door groei zijn we nu op zoek naar versterking van de technische dienst. Wij zijn een organisatie dat zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Ons vaste team bestaat uit 32 medewerkers en 100 uitzendkrachten. Daarnaast werken er in het hoogseizoen nog zo’n 200 seizoenmedewerkers.

Hard werken loont!
Als het van beiden kanten klikt krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Buiten leuke collega’s en een goede werksfeer staat er ook een salaris tegenover tussen de € 2900 en 3900 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en kunde. Wij vallen onder de glastuinbouw cao, wat naast een mooi salaris inhoudt dat je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband krijgt. Verder ontvang je een goede pensioenregeling (BPL).

Ook is er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding om je kennis up-to-date te houden.
Binnen ons bedrijf is er oog voor de mens. Iedereen is gelijk en je doet het samen. Jaarlijks worden er diverse bedrijfsuitjes georganiseerd.

Jouw toekomstige werkdag:

Je werkdag start om 7 uur, en al direct gaat er een lopende band in storing. Je verhelpt dit probleem en bespreekt daarna met de andere technische medewerker wat jullie gaan aanpakken vandaag. Jullie verdelen de taken en gaan verder met preventief onderhoud. Je wordt gebeld om te helpen wisselen bij de oppotmachine. Hier moet bij productwisselingen geholpen worden met stellen van de machine. Dit zal meerdere keren per week nodig zijn. Nadat dit gedaan is, ga je weer verder met preventief onderhoud. Tussendoor krijg je een telefoontje om te helpen bij storingen. Na gezellig lunchen met je collega’s wordt je gebeld om nogmaals te assisteren bij de oppotmachine. Daarna rijd je naar de andere locatie omdat daarvandaan een storing is doorgebeld. Als snel is het weer het einde van je werkdag. Morgen weer een dag.

Dit ben jij:

  • Je hebt technisch inzicht, en bent iemand die gewend is ad hoc te reageren op diverse werkzaamheden.
  • Je bent resultaatgericht, proactief en stressbestendig, jij laat je niet gek maken bij meerdere vragen tegelijk.
  • Je kunt nauwkeurig werken, alleen en in een team.
  • Je hebt het VOL-VCA certificaat in je bezit, of bent bereid deze te gaan halen.
  • Af en toe zal je in het weekend gebeld worden tijdens storingsdiensten, voornamelijk voor spoed wat het klimaat beïnvloed.

 

Nieuwsgierig geworden ? Wil je meer weten over de functie?  Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil