Vacature: Chauffeur binnenland

Standplaats: ’s-Gravenzande
Aantal uren: 38 – 42 uur
Opleidingsniveau: Rijbewijs C-CE

Als chauffeur ben je ons visitekaartje! Ben jij die klantvriendelijke chauffeur die het fijn vind om al onze potplanten op tijd bij de klant te krijgen, maar ook ’s avonds graag op tijd thuis wilt zijn? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Op dit moment bestaat ons team uit 4 chauffeurs, vanwege groei zijn wij op zoek naar een extra chauffeur voor dit team.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gevestigd in ’s-Gravenzande, gespecialiseerd in het kweken en leveren van hoogwaardige potplanten met een breed scala aan producten. Met zorgvuldig geselecteerde rassen en strenge kwaliteitscontroles zorgen wij ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen van klanten. Wij zijn een organisatie dat zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen en energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 32 vaste medewerkers, 100 uitzendkrachten en in het hoogseizoen nog 200 seizoenmedewerkers.

Hard werken loont!
Als het van beide kanten klikt, krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Buiten leuke collega’s en een goede werksfeer staat er ook een salaris tegenover tussen de €2500,-  en €3300,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal uren in je contract en ervaring. Wij vallen onder de glastuinbouw cao, wat naast een mooi salaris inhoudt dat je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband krijgt. Verder ontvang je een goede pensioenregeling (BPL).

Ook is er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding om je kennis up-to-date te houden.  Binnen ons bedrijf is er oog voor de mens. Iedereen is gelijk en je doet het samen. Jaarlijks worden er meerdere bedrijfsuitjes georganiseerd.

Jouw toekomstige werkdag:

’s-Ochtends start je met je vracht laden, nadat de transportplanner heeft aangegeven welke rit voor jou is. Je bent namelijk onderdeel van het transport team, een transportplanner en 4 chauffeurs. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de aanvoer van onze producten bij klanten in de regio’s Westland, Aalsmeer, Bleiswijk en Rijnsburg. Daarnaast is het transport tussen de verschillende vestigingen (’s-Gravenzande, Monster en Naaldwijk) een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Als je eerste vracht klaar is, helpt de transportplanner je weer op weg voor een volgende rit. Na de laatste rit, zorg je ervoor dat je vrachtwagen gelost en schoon is.

Wij hebben op dit moment 3 trailers en 2 bakwagens rijden, en zoeken een fulltime chauffeur. Je werkt bij ons tussen ongeveer 7 en 17.00 uur. Soms begin je ’s ochtends  wat later, een andere keer ben je weer wat vroeger of een enkele keer later klaar. Zaterdag ochtenden rijd je ongeveer 1 x per 3-4 weken.

Kom jij ons team versterken?

Dit ben jij:

  • Je hebt ervaring in de sierteeltsector en bij voorkeur bekend op de veilingen
  • Je hebt rijbewijs C- CE, en bij voorkeur een geldige code 95

 

Nieuwsgierig geworden ? Wil je meer weten over de functie?  Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil