Vacature: Inkoopmedewerker (fulltime)

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Westland. Jaarrond telen wij een divers assortiment, waardoor geen dag hetzelfde is. Wij zijn al jaren lid van Decorum en werken samen met meerdere partners. Bij ons heerst een informele werksfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’, samenwerking speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Ons inkoopteam bestaat uit 4 medewerkers inclusief deze vacature. Je rol in dit team wordt het bieden van ondersteuning bij het maken van planningen, je roept materialen, planten en plantgoed af bij onze leveranciers. Alle bijbehorende administratie, zoals het controleren van facturen, doe je op een nauwkeurige manier. Je hebt contact met diverse andere teams binnen ons bedrijf. De inkoop is namelijk het kloppend hart van onze organisatie. Het op tijd inkopen en beschikbaar stellen van materialen is van groot belang om de productie draaiend te houden.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste medewerker die in teamverband, maar ook zelfstandig, nauwkeurig en accuraat te werk gaat. We zoeken iemand met MBO+/HBO werk- en denkniveau met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Stressbestendig, flexibel en proactief te werk gaat met een resultaatgerichte instelling.

Wat bieden wij?

Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris (conform de cao Glastuinbouw en op basis van jouw opleidingen en werkervaring) vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Dan zien we graag je sollicitatiebrief met CV verschijnen in onze mail: vacature@vreugdenhilbp.com t.a.v. Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

We spreken je graag snel!