Op safari met African Breeze!

Maak kans op 4 kaarten voor safaripark Beekse Bergen! Met ons merk African Breeze doneren we een deel van de verkoopopbrengst aan het Zambian Carnivore Programme (ZCP). Een project dat gesteund wordt door het WNF. We maken ons hard voor de carnivoren in Zambia en stellen ze graag aan je voor in het safaripark.

Het belang van de grote carnivoren

De carnivoren zijn belangrijk voor onze natuur. Ze staan bovenaan in de voedselketen en bewaren hiermee een gezond evenwicht in de natuur. Zo houden ze de populaties grazers fit, door de zieke en zwakkere van de kudde als eerste te eten. Hierdoor worden de kuddes niet te groot, waardoor de leefomgeving van andere dieren in gevaar zou kunnen komen.

De prijsvraag

Laat ons hieronder weten hoeveel planten jij denkt dat er jaarlijks gekweekt worden onder het African Breeze (Decorum) label. We geven 3×4 kaarten weg aan deelnemers die het dichts in de buurt komen. Zij krijgen hiervan automatisch bericht.

Tip; kijk op de site van African Breeze, welke planten onder het merk vallen.

We gebruiken je gegevens alleen om je te benaderen als je gewonnen hebt. De actie loopt t/m 9 mei, winnaars worden persoonlijk benaderd.ย