Update brand locatie Rusthovenlaan (25-01-’22)

Een ruime week verder… Zoveel bedrijven die direct voor ons klaarstaan, wat mooi om te zien hoe zoiets geregeld en aangepakt wordt in het Westland.

In de afgelopen week zijn Olsthoorn en Hoogenraad bezig geweest met alles opruimen. PDI is bezig geweest met schermen en noodgevels. T. Stolze BV, GST, HB techniek zijn bezig geweest met noodvoorzieningen, zodat de overige afdelingen water en warmte kunnen krijgen. Hierdoor lopen de gewassen in de afdelingen eromheen, zo min mogelijk schade op. Ende Engineering is bezig met noodoplossingen voor de lopende banden en Kubo is al bezig met noodreparaties aan het warenhuis.

Westland Adviesgroep is samen met Achmea ontzettend druk bezig om alles in goede banen te leiden voor ons. Er heeft een expert rondgelopen om te kijken wat de oorzaak is geweest van de brand. Uiteindelijk is een schakelkast gevonden waarin kortsluiting is geweest. Domme pech met grote gevolgen.

Ons team van Vreugdenhil Bulbs & Plants en dan met name het team op de Rusthovenlaan, heeft alles zo goed voor elkaar dat onze klanten nergens last van hebben gehad. We zijn trots dat we zo’n mooi team hebben staan!

Jochem en Marjolijn Vreugdenhil